Hjem > Litt om alt > Årsfest 2012
Årsmøte fest og mye mer

21 januar var det klart for årsfest. Jan Erik ledet oss gjennom årsberetningen, der alle fjorårets aktiviteter ble oppsummert. Klubben vokser i takt med økende aktiviteter. det er hyggelig. Gjennomsnitts oppmøte på fellesaktiviteter er 12 stk; det er kjempe bra. Selv i juli da det ikke var lagt opp til onsdagsturer ble det kjøring. 26stk var vi på det meste på en av disse kjøringene.

IMGP2865.jpg

Rebusløpet ble arrangert i like god stil som premiereåret i fjor. Og to helgeturer ble gjennomført meget vellykket.


Undertegnede redgjorde for regnskapet 2011, som viser ett solid overskudd.


Så var det klart for valg, og det nye styret består av:

Leder Jan Erik.
Nestleder Christian Claudi
Kasserer Jon Storheil
Sekretær Annette Hilleren
Webmaster Kyrre
Styremedlem Bjarne Lillemoen.


Vi takker avtroppende styremedlemmer Anne Swang og Morten Ravndal for flott innsats i perioden disse har sittet.


IMGP2874.jpg  IMGP2879.jpg


Etter årsmøte var det klart for fest på Aktivum. Festkommiteen hadde dekket ett kjempeflott langbord, og opplegget ellers var helt topp. Masse god mat.


Alle var flinke til å synge utdelte sanger, og stemningen ble etterhvert riktig så lystig.

IMGP2886.jpg


Årets priser ble delt ut med følgende begrunnelse:


Lengst kjørt ble utdelt til Håkon Lyberg, da komiteen gikk ut fra at han hadde kjørt lengst.

Kortest kjørt gikk til Thor Helge Johnsen. han har ca kjørt 1,2 km i 2011.

Turbo-prisen var det i 2011 ingen tvil om, den gikk til Øyvind Tuft, som ble huka i 160 km/t over Liertoppen. Vi tror han er på ferie, for han var ikke på festen.


Årets Viking ble utdelt til Anne Swang. Etter stygg ulykke på bane sensommeren, ble ny sykkel innkjøpt bare dager etter at forrige ble vraket. Imponerende vilje etter å komme seg på sykkelen igjen.


Tabbeprisen gikk til undertegnede, som trosset vinterføre på sommerdekk. Det gikk ikke bra, med 2 velter før han nådde Konnerudgata.  

Årets overaskelse var kjønnskampen. Tema var sykkelkjøring med promille. og det skulle kares hvilket kjønn som behersket dette best. Det ble brukt sparkesykkel og promillebriller. Etter en svært jevn stafett gikk gutta av med seieren. Da det ikke skal lønne seg å være gode i promillekjøring fikk selvsagt jentene premien ;o)IMGP2896.jpg IMGP2915.jpg IMGP2910.jpg

Etter dette var det dans og fest ut i de små timer, og det var kjempe koselig. Takk alle sammen for en hyggelig festResten av bildene fra årets fest finner du HER
For LMK   Kyrre