Hjem > Litt om alt > Årsfest 2013
 Årsmøte:
 

DSC_0085a.JPG

Før årsfesten må årsmøte gjennomføres. Vi møttes kl 18.00 på klubbhuset lørdag 26 januar. Klubbhuset har fått nye møbler, noe som her blitt positivt kommentert fra alle som har vært innom. Jan Erik tok oss gjennom årsberetning og Jon tok oss gjennom regnskap. Det er hyggelig å se hvor godt klubben fungerer. Jan Erik ble på nytt valgt til leder, og Christian fortsetter som nestleder. Vi gratulerer med valget. Etter at møte var hevet var det kald pils å få kjøpt i baren, og vi kunne skravle litt før vi gikk opp til klubbhuset hvor festen skulle foregå.
 

 
Årsfest
 
DSC_0098a.JPG

 
Fest komiteen hadde gjort alt klart for fest, for de ca 35 oppmøtte. Velkomstdrinker ble servert, og etter hvert var det klart for deilig koldtbord. Mengden og utvalget var ingen ting å si på. Tidligere har jo dette vært tatt med av medlemmene, i år ble alt bestilt. Etter mat var det klart for prisutdeling. Håkon Lyberg mottok pris for lengst kjørt, med ca 28 000 km kjørt. Mette Dalen mottok pris for kortest, en tur fra Tranby til Lierskauen. Per Jonny måtte kjøre sykkelen tilbake.

DSC_0114a.JPG  DSC_0118a.JPG

 
Turbo-prisen gikk i år til Kjetil Evensen. Han kjørte i sommer til Bukkerittet. Veien var så kjedlig at han måtte gasse litt for ikke å sovne. Det var ikke lurt. Jan Erik ble årets Viking. Dette for å ha byttet ut ”Sigdal-kjøkkenet” ( GoldWing) med GSA 1200. Ett lite skritt for menneskeheten, men ett stort skritt for Jan Erik. Kjetil stakk også av med Tabbeprisen, for feil oppmøte på årsfest i fjor.

DSC_0129a.JPG  DSC_0136a.JPG
 
Etter priser ble det en populær pakkelek, med flotte premier. Spesielt ett par briller var spesielt populært.

DSC_0198a.JPG  DSC_0201a.JPG
 
Vi fikk besøk av Georg som ville overrekke den gjenvalgte lederen en blomsterbukett. Med seg hadde han også sin sønn Stælken som han var blitt gjenforent med etter mange år. Rosalita; mammaen hadde holdt barnet hemmelig for Georg i flere år. Artige gutter, Stælken kjørte forresten Tempo Taifun 175ccm.

DSC_0215a.JPG  DSC_0216a.JPG
 
Etter dette fortsatte festen uti de små timer, kun avbrutt av litt nattmat. For å si det sånn; den som ikke har det artig på en sånn kveld har seg selv å takke. Tusen takk alle for en hyggelig kveld.