Hjem > Litt om alt > Første 2010

Vårens første onsdagskjøring

 

Så var de verste idiotene i gang med onsdagskjøring da, oppmøte flyttet til 16.15, og til Rønningen i Lierbyen. På to gamle ensylindra rokker med kickstart, la vi i vei. Etter en halvtime kiking i garasjen til Claudi. XTèn ville ikke starte helt uten protester. XLèn hadde så langt vært kjempe snill. Turen gikk opp Skaret i strålende solskinn.


 IMG_0972.JPG


På toppen ble det fotografering, for å forevige denne begivenheten. Da vi skulle ned igjen var det XLèn som ikke ville starte. Etter 10 min ble det bakkestart!

 

Turen gikk videre ned Skaret, om Dikemark og Hallenskog. Her ble det endelig ett parti med grus og is, i stedet for asfalt. Det var gøy.


 IMG_0970.JPG   IMG_0971.JPG

På Spikkested ville ikke XTèn mer, og stoppet. Bensintom. Etter litt ny kicking startet den og vi fortsatte til Gullhaug for drivstoff bunkring. Her gikk XLèn tom….men startet heldigvis lett igjen.

 

Av frykt for ikke å få starte, ble det ingen kose stopp på veien. Selv satt jeg med varme på hender og føtter, mens gullsmeden fra Asker holdt på å fryse i hjel. Jammen godt vi fikk igjen varmen med all KIKINGEN. Noen kaller vist dette sjarm, trim er det i vertfall…..

 

Allikevel, årets første onsdagstur gjennomført i god stil.   

 

Kyrre