Hjem > Litt om alt > Full kontroll

Blondies rapport fra Full Kontroll-kurs på Rudskogen 07.08.2006:


anne6.jpg


Vi var 10 på kurset; 4 småjenter på 125 ccm, en dame på min alder som skulle kjørsvenske "gubbar" og 2 gutter/menn på min alder. En Ducati 999 var det e opp uken etter, 2 der, forøvrig den eneste som kunne sammenlignes med min...ehhh... fnis.

Kursleder sa at jeg hadde tatt læringsstolpen rett opp, og det var noe uvanlig. Fra å være den som med skrekk i øynene og blikket 2 cm foran forhjulet i hver sving, løsnet det  plutselig. Det var som om den kjøregleden jeg hadde når jeg var 19 plutselig kom tilbake. I svingene (go-cart banen) tenkte jeg plutselig; hva kan skje? Jo, jeg kan enten hive rompa ut, kontrastyre se gjennom svingen og klare det bra, eller jeg kan gå på hue ut i et dekk. Og hva skjer da? Jo jeg slår meg, sykkelen vil ikke se pen ut, men jeg dør nok ikke av det. Derfor vurderte jeg at alternativ 1 var best, og gikk for det, og DET FUNKA!!!


 

anne4.jpg   anne1.jpg

Da vi kom til bremseoppgavene, var jeg like udugelig som jeg var i de første 50 svingene, men så fikk jeg konkrete oppgaver, og målet ble nådd. Kursleder skrek; jeg bare ELSKER det blikket ditt, du er så fokusert, og jeg ble 2 cm høyere enn jeg er til vanlig :-))

Nå er tryggheten kommet, og kjøregleden er stor. Helt ærlig så hadde jeg sagt til meg selv at dersom jeg fortsatt følte meg utrygg etter kurset så kom jeg til å selge Ducatien, den ER stor og tung. Men nå blir den ikke solgt!

Møtte regnet på vei hjem, da jeg kom til Ås. Heldigvis at jeg skulle gjennom  mange tunneler. Det bøtta ned fra Ås til Drøbak, men det var alt jeg så til regnet. Varmt ja, det surklet i støvlene og dressen satt godt klistret.... Vel , jeg kom til Oslofjordtunnelen kl. 21.54, og der sto det skilt om at den var stengt fra kl 22.00, -snakk om flaks!. Hadde nok besvimt av utmattelse om jeg skulle kjørt via Oslo etter den lange dagen.
Dro hjemmefra kl 0600, var hjemme kl 2215 og hadde kjørt 37 mil.


Jeg har ikke fått horn i panna, og som Prinsessa sa, så har jeg ikke innside i hodet, jeg er jo blond(ie)1  Men jeg har fått et merke på ytterside av støvelen etter en sving, og den blir ALDRI pusset!

Takk for at dere lurte meg på kurs, det var veldig lærerikt. Nå er det bare å øve seg ute blant galningene på veien, og bli enda bedre, samt legge den nye lærdommen inn som en rutine i bakhodet.


 

   Anne1.bmp  Styret

--
Blondie