Hjem > Litt om alt > Goodbye GoldWing

Goodbye GoldWing


Janerik2.bmp  Janerik1.bmp

Mange fantastiske turer har vi hatt; Hege GoldWingen og jeg. Den dagen vi bestemte oss for å kjøre mindre i GW klubben og mere i Lier MC begynte spørsmålene å melde seg. Det ble flere onsdagskjøringer , norgesturer og i det hele tatt veier som passer best for en mindre sykkel.

Jeg gikk i tenkeboksen , for 13 år med GW gjør noe med en.......hva skulle man gjøre evnt. prøve? Vi hadde ingen hast , men tankene på ny sykkel var der hele tiden! Jeg fikk jo GoldWingen av Hege, til min 50 år`s dag , så hun måtte jo så klart ha en stor del å si. Det var i 2011, tankene begynte å rulle. På forsommeren 2012 bestemte vi oss for å prøve div. sykkler: MotoGuzzi , Honda , Yamaha , BMW osv.... alle ble prøvekjørt og testet. Vi synes vel egentlig ingen av dem var noe som helst. Det bråkte, vibrerte og hadde vindstøy. I hele tatt det som er å kjøre sykkel.

I en alder av 55 må man ta en avgjørelse tenkte jeg, og så ble gjort. GoldWingen ble solgt lenge før jeg hadde tenkt, dette fordi Ove Eriksrud fra LMK gikk med tanker om GW, og han bare kom......ville kjøpe! Avgjørelsen måtte taes. Etter to uker og mange våkennetter skrev jeg en sms til Ove..... OK. Da sto vi der uten MC.....vi MÅTTE jo velge noe ....nytt. Hva med alle de vi hadde prøvd som bråkte,vibrerte osv. Eller skulle vi begynne forfra???

Jeg hadde en liten drøm om BMW GSA, faktisk en sykkel som også Hege kunne være med på. Mange,mange timer på Finn.no og der var en som utpekte seg. 2008 mod, gått 10.000 km , alt av utstyr inkl GPS - hva kunne være galt?

Welcome GSA

Jeg ringte vedkommende som var SAS Pilot , han var alldri hjemme og dermed fikk han ikke brukt sykkelen. Det var ikke noe galt!! La inn et bud som var kr 17.000,- under det han ville ha, men neida , han skulle ha mer. Jeg var ute å reiste, og glemte litt hele saken, til jeg plutselig fikk en SMS at jeg hadde vunnet budet. Tusen tanker raste ned i hode mitt, hva hadde jeg gjort........
 
IMGP3949%20(1).jpg
 
Vi avtalte tid for henting i Stavanger/ 28 september. Vi dro først til Egersund. Hege var med, så jeg hadde følgebil tilbake- Det var spådd meget dårlig vær. I Egersund overnattet vi til fredag- Om morgen våknet vi opp til + 5 og høljregn. Vi hadde jo bil så det var ikke så galt. Sykkelen ble hentet og betalt, jeg var lykkelig for alt var der, og som det skulle! Været bekymret meg mere, men etter 12 hatfulle mil på ny sykkel og svineglatt, klarnet det opp. Vi dro til Nissedal hvor helgen ble tilbrakt med noen små turer i området, dette stemte for meg.

IMGP3948%20(1).jpg  IMGP3951%20(1).jpg
 
Det ble ikke så mange flere turer for det ble kalde., Nå står den i MC boden, venter på sommer og jammen har jeg funnet noen ting fra Touratech som ikke er der........ Ja, jeg er faktisk stolt og lykkelig over avgjørelsen. Vi får se til våren , hvordan pakking osv løses, for litt mindre bagasjeplass uten henger.

Hege og Jan Erik