Hjem > Litt om alt > MC på Sem
Vi var 3 stk på MC utstillingen på Sem
P4140112.JPG

Mye trivelige folk å snakke med på Mc-utstillingen på Sem. Da jeg parkerte på utsiden kom jeg i prat med en kar med denne flotte Yamaha MT 01 en. Han forsto at jeg var over middels interessert i denne modellen, og foreslo like godt at jeg tok meg en tur med sykkelen hans. Det ble en utrolig fin opplevelse opp til Andebu og tilbake. Sykkelen er på 1700 ccm, og har ett dreiemoment på 150 Nm, det sier vel det meste. 
P4140121.JPG  P4140119.JPG

Vel inne var det masse morsomt å se. Mye gammelt fra 70 tallet, og opp til i dag. Nye sykler var det også, representert ved Kawasaki, Triumph og Ducati.
P4140114.JPG  P4140115.JPG  P4140116.JPG

Etter en tur i hallen var det klart for lokal lapskaus, før vi satte kursen østover igjen. Flott dag som gikk alt for fort. Vi som var med: Morten Ravndal, Christian Claudi og Kyrre Hagen. 
P4140120.JPG  P4140122.JPG  P4140123.JPG


Fra MC24

Undrenes tid er ikke forbi! Det var ikke en forkrommet, langaflet Harley-Davidson som appellerte mest til publikum under Tønsberg MC-klubbs (TMC) MC-utstilling sist helg.Det er nesten sikkert som amen i kirka at det er et kunstverk av en HD som stikker av med pokal for publikumsfavoritt. I dette tilfellet var det imidlertid flesteparten av de snaut 800 besøkende som falt for en god, gammel klassiker.
Nærmere bestemt er det snakk om en 350-kubikks Yamaha R5 fra det herrens år 1971.
Av tekniske data kan den skilte med 36 gamper under salen. Sykkelen har siden den var ny vært registrert i Norge, og eies nå av Tore Westrum. Det er han selv som har restaurert den til en slik stand at den kapret publikumsfavoritten.


Mange perler
På årets MC-utstilling i Tønsberg var det ellers gjennomgående svært mange klassiske perler.
Alt fra veteransykler med hjelpemotor og pedaler til skinnende doninger i perfekt stand.
Innhegningen med HD-er inneholdt ingen streite, originale sykler, men et godt knippe doninger om- og oppbygd etter alle kunstens regler.

Tradisjonsrik utstilling 
MC-utstillinga til TMC har vært en tradisjon hvert andre år siden “tidenes morgen”. Den går av stabelen de året det ikke er stor MC-messe på Norges Varemesse på Lillestrøm.
Lørdag var besøkende på to hjul riktig så heldige med været, og plassen utenfor inngangen til Sem idrettshall var riktig så fullsatt av MC-er fra fjern og nær.
Det var nemlig gjester fra både Sørlandet og store deler av Østlandet denne helga, og de fleste ga uttrykk for å være riktig så godt fornøyd med både utstilling og tur på to hjul tidlig i sesongen.
TMC hadde denne gangen fått samlet sammen 60 ulike utstillingsobjekt, i tillegg til de nye lekkerbiskenene noen få forhandlere hadde med.
En og annen kremmer med MC-relaterte produkter visste også å kjenne sin besøkelsestid, slik at publikum fornøyd kunne rusle ut med et aldri så lite messevarp eller to.