Hjem > Litt om alt > Reddet av gave
Reddet av gave fra festkommiteen.

Så vidt vi kan forstå, kom ett av våre medlemmer seg helskinnet hjem, fordi festkomiteen i LMK hadde kjøpt ett par brodder til ham, som ble utdelt på årsfesten i LMK 29januar 2011. 

DSC01367.JPG
 
Ikke bare dette var vellykket på årets årsmøte og fest. En flott fakkel-borg møtte medlemmene da de ankom klubbhuset.
 
Vi fikk en hyggelig gjennomgang av årets aktiviteter av Bamse, og i tillegg noen tanker om sesongen som står for tur. I år er det blant annet lagt opp til 2 felles helgeturer. Så håper vi det blir god oppslutning rundt disse. Også regnskapene viste solid pluss, men at vi har noen utfordringer med hensyn til strømforbruket vårt.

DSC01362.JPG  DSC01374.JPG
 
Etter at valget var avholdt var den offisielle delen av programmet over. Dette betyr i praksis at vi kan drikke litt annet enn kaffe og tyttebærsaft, mens vi fortsette med presentasjon av klubbtur til Isle of man 2012. Vi så noen klipp fra denne begivenheten i 2010. Saken kan du også lese mer om her.

DSC01387.JPG
 
Så var det klart for fest, og langbord ble dekket. Festkomiteen hadde alt klart, og ordnet effektivt langbord og buffet. Masse god mat ble fortært, og ganske mye ikke fortært. Med tilhørende god drikke av ALLE slag. Vi måtte dessuten synge en utrolig vanskelig sang, og noen av versene mange ganger etter hva jeg kan huske.
 
Årets utmerkelser ble utdelt, med gode forklaringer fra juryen, som for øvrig hadde hatt ett 2min langt møte i forkant, for å avklare forutsetninger, begrunnelser og mer. Jammen bra juryen er suveren.
DSC01400.JPG    DSC01410.JPG   
 
Kortest kjørt gikk ikke til familien Evensen i år, da disse ikke lenger er medlemmer. (det skyldes nok litt mange av disse prisene). Juryens begrunnelse for å utdele prisen til denne kandidaten, har først å fremst vært å motivere vedkommende til annet enn traktor og lastebilkjøring til alle døgnets tider. Utmerkelsen gikk derfor til Halvard Mehren, for øvrig bærer av festens flotteste slips.

DSC01433.JPG
 
Årets viking var det i år ingen tvil om. Etter å ha testet en høyfartswobbel nord i Tyskland, satte vedkommende seg bare opp på sykkelen igjen, og kjørte videre etter å ha kvittet seg med vesker, fothvilere og visir. Over 90 mil ble kjørt etter denne voldsomme rundvelten. Siste 30 mil i mørke, med regnvær vind, og solbriller. Litt av en bragd Bjørn Are. Og vi som var med var utrolig lettet over at dette gikk bra. Etter ett par dager med dobble rasjoner av Paracet, Ibux og en mystisk salve levert av Ernst på Hotell Tyrol, var Bjørn Are på sykkelen igjen. Imponerende.  
 
DSC01397.JPG

Turboprisen ble i år delt mellom Per Gulbrandsen og Tor Porsanger, som begge hadde utmerket seg i følge UP. Da de ikke var på festen lurer vi på om de for tiden er uten førerkort??????

 DSC01434.JPG
Lengst kjørt er vel den mest prestisjetunge prisen. Denne gikk i år som i fjor til Håkon, med kjørte 24.000km. Gratulerer.

 

Årets tabbe pris var det heller ikke tvil om, den gikk til Bjørn som tidligere nevnt. Bjørn er nå eier av flere par brodder. Undertegnede passet godt på at han fikk disse på seg da han forlot lokalene uti de sene natte timer.
 DSC01406.JPG
 
Etter dette fortsatte festen, og vi fikk servert kaffe kaker og flere %.
DSC01377.JPG    DSC01426.JPG
 
For å si det sånn; lokalene så ikke ut etter oss, så festen må ha vært bra.…

 
Tusen takk til festkomiteen for ett flott arrangement.

Resten av bildene finner du her


Av Kyrre Hagen, fest deltaker