Hjem > Reisebrev > 2003 Norgestreffet
24.10.2006 - Dagrunn 
Norgestreffet Stjørdal 7-8 juni 2003
Vi var en glad gjeng på 5 stykker som møtte opp på

klubbhuset til Lier Motorsykkelklubb lørdag 7 juni kl.07:00

Solen skinte og ingen sure miner.(Selv ikke fra undertegnede som er et skikkelig murmeldyr.) Vi fem var Ove og Trine på Ducati Monster, Gøran på Kawasaki Z1300, Torodd på Suzuki SV650S og meg på Suzuki Marauder 800.

Første stopp Nebbenes. Deilig og være oppe tidlig, lite trafikk.

Høydepunktet kom når vi ankom Elgstua på Elverum. Jegerfrokost med egg, bacon og bønner. Etter ca 1 time bar det på vei nordover. Koppang, Rendalen, Tynset, Røros og Tydal, mange fine stopp hadde vi. Veien igjennom Rendalen og likeså over fjellet fra Røros til Tydal var en drøm å kjøre. Denne må prøves! Vi var heldig med været, lå i utkanten av "styggværet" hele tiden. Vi kunne se steder hvor det hadde vært noen kraftige skurer.

Kl.17:30 kjørte vi slitne inn på treffplassen hvor Øyvind kom oss glad i møte.

Gøran fikk bo hos Øyvind, mens vi 4 andre skulle sove over på Rica Hell.

Det var god stemning på treffet, masse flotte "mokkler" å se og masse folk.

Været holdt seg ganske bra, selv om det regnet ganske mye om natten.

Søndag 8 juni sto vi opp og hadde oss en deilig frokost før vi satte oss på syklene for å kjøre gamleveien inn til Trondheim. (Mimretur for Torodd og meg siden vi har bodd i Trondheim i 4,5 år) Vi dro videre sørover igjen ca

kl.10:00. Kom til Klettkrysset, hvor vi kunne se utover til Øysand. Der var det helt svart. Tror Ove og Trine var glad vi tok til venstre i Klettkrysset og bort fra uværet.

Gjennom Drivdalen og opp til Hjerkinn gikk det radig (gøøøy). Oppe på fjellet og ned til Dombås ble det litt for mye vind for meg, så jeg var glad da jeg så skiltet til Dombås. (Det kom forslag om vindskjerm…..,vel,vel litt jålete må jeg få lov til å være, Mokkelen min kler ikke vindskjerm…..!) Etter en god spisepause på Dombås ble det E6 sørover. Fikk følge med en dame som hadde vært på treffet og som kom kjørende alene, hun skulle av på Biri.(Bare Biri, veldig intern)

E6 videre sørover gikk det radig, med pause på Texburger Maritim. Traff tre Lyngdøler som hadde vært på treffet og som skulle videre til Bogstad camping.

Etter en kort pause og litt rompestrekk bar det hjemover. Vi svingte inn hjemme ca kl.22:00


På vegne av turgjengen

hilsen Dagrunn