Hjem > Reisebrev > Telemark 2007
12.06.2007 - kyrre  
TELEMARK RUNDT 07
7 sykler og i alt 9 personer fra LMK møtte opp på torvet for fellestur i knall vær. Avreise kl.10.00 ”sharp”. Vi kjørte i samlet flokk til Kongsberg og møtte 3 gutter fra Eggedal. Ole sammen ett med par mc-kamerater ble med på deler av turen. Nå var vi 10 sykler. Videre bar det oppover Jondalen retning Rjukan.


Stopp i Dalen. Er det ikke bensinstasjonen alle kommer hit for å se da?????
En av LMK`s juniorer tar seg av gutta fra Eggedal
Så spiser vi litt.
Christians første biff for dagen. Morten teller penger, ble ikke nokk til biff a gitt......
Som alle vet fører alle veier til Rome, og faktisk flere veier til Rjukan også. Ikke alle hadde fått med seg ruta, så mens teten tok veien på nordsiden, la resten kursen mot Bluesfestivalen på Notodden uten Bluesfestival. Troppene ble samlet på Rjukan, og vi inntok en deilig lunsj. Christian inntok selvsagt dagens første biff. Eggedalsgutta takket for seg, mens vi andre fortsatte over fjellet til Rauland, videre til Åmot og Dalen. Etter Dalen delte vi oss i to grupper i retning Seljord der målet var middag. Noen via Høydalsmo, mens andre om Vrådal og Kvitseid.

I Seljord ble det middag. I grunnen blir det ganske mye spising på disse turene, men store gutter (og jente) skal vel ha mye mat! Christian inntok derfor dagens andre biff. Etter en lur i skyggen satte vi kursen mot Notodden. Også denne gangen i to grupper. Noen ville følge 134 om Flatdal, Sauland osv. Mens resten kjørte om Bø, og kom igjen ved flyplassen på Notodden. Etter dette var det straka veien hjem, til middag. Bon apetit.