Hjem > Reisebrev > 2009 Trollhettan
28.04.2009 - Jan Erik  
Tur til Trollhettan 25 april
Lørdag 25 møtte vi 8 sykkler/9 pers på klubbhuset og finværet var i annmars. Etter litt kaffe var vi klare for 28 mil ( men ”røykepauser) hver time la vi inn!


Bike weekend Trolhättan
Bike weekend Trolhättan
Rast underveis
Bedre sent en aldri, er jo ett godt motto......
Da vi dro, fikk vi ikke med oss at de to siste syklene ble stående igjen med litt ”teknisk finnpuss ”. De havnet på motorveien til Oslo, mens vi andre kjørte Oslofjord tunellen, men 7 sykler fant hverandre i Moss. Vi manglet jo en?

Halvor hadde punktert under veis ut av Oslo og bergningsbil rekvirert!! Vi andre dro videre for det var lite vi kunne bidra med og Halvor/Cecilie var i gode hender. Vel nede i Trollhättan var vi ikke i tvil hvor vi skulle, for det skulle alle andre MC også. Et folkehav av” dimensjoner ”møtte oss, snakket med arr. Og de trodde det var over 9000 personer inne da vi ankom. Det var utrolig mye billig og bra kjøre- utstyr, hjelmer osv, men etter 1 ½ time var vi rastløse. Jammen hadde Halvor fått ”plugget” dekket og de kom etter til Trollhättan. De fikk 30 min på seg før vi skulle reise og det klarte de med glans!Motorvei ned og indre veier hjem var resepten denne dagen!

Vi kjørte til Mellerud /hvor vi handlet og det kunne vi for hadde med henger, videre RV 45 til Køpmannebro hvor vi tok av til Håverud. Flotte veier og mye å se gjør godt for sjelen og når vi i tilegg kommer til en av Europas mest spektakulære vei srekkninger kan man ikke annet en å smile. Veien mellom Håverud og Dals Långed bør kjøres!!!!!

Veien gikk videre til ED – Kornsjø ( hvem andre en Christian møtte oss der), det var nydelig vær og en liten ettermiddagstur måtte han jo ha. Etter en kort stopp gikk turen til Halden –Rakkestad – Ski og videre tilbake til Oslo fjord tunnelen. Etter en kort ”takk for turen” stopp, løste gruppen seg opp. De fleste dro hjem mens andre tok en sving utom Holmsbu. Var hjemme ved 2130 tiden etter en bra dag/ 62 mil og meget hyggelig følge. Til tross for litt ”tresmak” tendenser var alle like blide!!

Tusen takk til dere alle som gjorde denne turen til en ”høydare” og jammen skal vi ha flere.