Hjem > Hvem er vi > Klubb informasjon
Lier Motorsykkel Klubb  Organisasjonsnummer: 994 073 818
 
 c/o Morten Hassel
 Barlindveien 2,
 3408 Tranby

 Mobil: 905 36 646
 Leder: Morten Hassel
 Nestleder: Pål Aronsen
 Styremedlemmer: Johan Grøtterud
Anette Hilleren   (webmaster/Sekretær)
Kjetil Evensen    (kasserer)

 Ant. medlemmer: ca. 60
 Stiftet: 2000 av Jan Erik Hennum
 Klubbhistorie:

Klubbhus:

 
Lier Motorsykkelklubb er en klubb for motorsykkelentusiaster med tilknytning til Lier. Du trenger ikke bo i Lier, og definisjonen på tilknytning er ganske løs, men det hjelper å være motorsykkelentusiast. Det vil ikke si at du trenger å eie en sykkel, det er alltid ledig passasjerplass på turene våre.

Lier Motorsykkelklubb skal være en klubb:

- for motorsyklister i alle aldre med interesse for alle typer MC
- som arrangerer fellesturer
- som arrangerer klubbkvelder
- som legger vekt på sosialt samvær
- hvor du finner faglig miljø og kanskje litt hjelp hvis du har trøbbel med sykkelen
- som skal bidra til å gi MC-miljøet et positivt ansikt

Har du lyst til å bli med oss så ring eller send oss en e-mail !


Vårt klubbhus ligger på Tranby, og er det gamle huset til Lier idrettslag. Huset er utstyrt med klubblokale; bestående av oppholdsrom med salonger og ett bar område, kjøkken med alle fasiliteter, 2 toaletter og verksted. Huset er egnet til selskaper og fester for grupper opp til 30 personer. det finnes også klappbord og stoler, og det kan fint dekkes bord til ca 26 gjester. Klubblokalene kan leies ut for en rimelig penge til selskaper, møter og lignende. Som medlem får du mulighet til å benytte lokalene gratis til slike anledninger, du må kun sørge for vask og rydding av lokalene etter deg.  Snakk med styret når dette blir aktuelt for deg.

 
 Annet:
Oppdatering av nettsidene:
VÅRE VERDIER

KJØREGLEDE
Det viktigste med å eie en motorsykkel er å oppleve kjøregleden. Motorsykkel gir en helt annen kjøreopplevelse enn andre kjøretøyer og gleden ved å være underveis er ofte viktigere enn selve transportaspektet. Vi i Lier Motorsykkelklubb arrangerer fellesturer nettopp for å oppleve kjøregleden.

SIKKERHET
En vesentlig del av kjøregleden er å komme hjem. Hel. Vi er oppmerksomme på at at man sitter mer utsatt til dersom uhellet skulle være ute, men mener at kjøregleden kan oppleves uten at man går på akkord med sikkerheten.

MØTESTED:
Det nest viktigste med å være motorsyklist er det sosiale. I klubben har vi et godt miljø hvor alle aldersgrupper er representert. Vi møtes jevnlig på vårt nye klubbhus for kjøre eller bare "skryte og juge". Onsdager kl 18.00 er oppmøte for felles onsdagsturer, men vi møtes gjerne her vinterstid også. Miljøet skal være positivt og skal bidra til å gi MC-miljøet et positivt ansikt. Klubbhuset har blitt et naturlig midtpunkt for klubbkaffeer og som utgangspunkt for fellesturer.


Oppdatering av nettsidene og medlemslistene er en kontinuerlig og umulig jobb. Dersom du finner ut at noe informasjon om deg eller andre ikke stemmer, må du gi tilbakemelding. Ønsker du bilde av din motorsykkel på nettsidene, må du sende dette til Wemaster. Ønsker du oppdatering av medlemsliste sender du dette til kasserer. For annen oppdatering kontaktes leder.

 Giro innmelding

INFO ARK OM LMK